mandag den 20. august 2012

Kartofler på hundrede måder - nr. 4

Wraps med kylling og perstomarinerede kartofler




... endnu en opskrift med kartofler fra haven - lidt utraditionel, men egentlig overraskende velsmagende og et frisk pust til de "almindelige" kartofler. 

Det skal der til 

- 400 gram nye kartofler
- 4 kyllingebryster
- Olive til stegning 
- Frisk spinat eller rucola 
et glas pesto, eller hjemmelavet pesto(vi havde en god pesto fra Løgismose i køleskabet,som skulle bruges, (Stop spild af mad!!))
- Flødeost naturel,(fx. philadelphia eller Arla buko) 
- 4-6 bløde tortillaer(jeg brugte fuldkorstortilla fra Levevis) 
- Staniol til at holde fyldet inde i tortillaen

Skrup kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af. Skær dem i tern, og vend dem pesto'en. 
Steg kyllingefileterne i lidt olie på en pande i 4-5 min på hver side, til de er lige akkurat gennemstegte. Skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med kartoflerne.

Varm tortillaerne, som anvist på pakken(jeg brugte mikroovn metoden - hurtigt og nemt). Smør de lune tortillaer med flødeosten og fordel spinat, kylling og kartofler på tortillabrødene, og rul dem sammen. Pak den i staniol og halver dem - OG nyd dem! ;-)  


Hvis man vælger at lave sin egen pesto, har jeg tidligere haft succes med denne:






- 1 bundt basilikum
- 1/2 bundt bredbladet persille
- 1,5 dl god koldpresset olivenolie
- 40 gram ristede pinjekerner
- 40 gram revet parmasan
- Salt og friskkværnet peber



Skyl og tør basilikum og persille, og hak det grodt. Blend det godt sammen med olivenolie. Tilsæt pinjekerner og parmesan, og blend videre til du får en jævn og glat pesto. Smag til med slat og peber! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar